Moderne schilderijen kunst

Moderne kunst is een algemene artistieke uiting die begon vanaf de 20e eeuw waarbij men vooral deed experimenteren met vormen, lijnen en materialen. Vanaf de jaren 60 werd deze kunst aangeduid met Hedendaagse kunst wat tegenwoordig in elk schilderijenmuseum te vinden is. Binnen de moderne kunst is er ook de stroming van abstracte schilderijen, hierbij worden objecten niet op concrete wijze geschilderd maar geeft men juist meer ruimte voor verbeelding en fantasie.

Artello wordt algemeen beschouwd als een geliefd merk wanneer het om moderne schilderijen draait. Wij zijn al jarenlang actief in het creëren en verkopen van het moderne schilderij. Dit is ooit ontstaan uit een grote liefde voor kunst en de manier waarop het het leven van mensen kan verblijden. Vanuit deze filosofie zijn wij ooit van start gegaan. Dit heeft er ondertussen toe geleid dat wij ons op een eigen manier proberen te onderscheiden. In plaats van de verkoop van moderne schilderijen als lopende band werk te zien, voeren wij dit met passie uit. 

Modern schilderij

Modern schilderij kopen

Een unieke dienst die wij bij Artello hebben besloten te leveren, is de gratis verzending en gratis retournering van onze schilderijen. Mocht je bijvoorbeeld een modern schilderij uitkiezen en het blijkt onverhoopt dat deze toch niet mooi staat, dan is dit geen probleem. Je kunt het schilderij dan volledig kostenvrij weer retourneren. Bovendien is de verzending dus sowieso ook al gratis. Mocht je dan na het retourneren weer een nieuw schilderij hebben uitgekozen, dan gelden ook hiervoor geen verdere verzendkosten