Kleine laptoptassen t/m 13 inch

Op zoek naar een kleine laptoptas voor uw laptop zonder dat deze ‘verzuipt’ in een veel te grote tas. Bij Sleevy hebben wij nu de oplossing met een assortiment voor kleine laptoptassen. De laptoptassen bevatten de meest uiteenlopende designs, zodat er voor iedereen wel een gewenst design op voorraad is om uit te kiezen. Zit uw design er niet bij, wij ontvangen altijd graag suggesties om het Sleevy assortiment op het gebied van designs uit te breiden. Natuurlijk kunnen de niet-voorradige designs ook nabesteld worden.

laptoptas 11,6 inch

laptoptas 13 inch

Kopen van een kleine laptop online

In de steeds verder digitaliserende wereld van vandaag de dag wordt het makkelijker dan ooit om aan producten te komen. Het is vaak een kwestie van online bestellen en voor je het weet heb je bijvoorbeeld een 13 inch laptoptas of 11,6 inch laptoptas in huis. Het nadeel is dat veel aanbieders hier misbruik van maken door niet altijd de beste producten te leveren. Aangezien wij bij Sleevy juist wel onze goede naam willen voortzetten, doen wij ons uiterste best om onze producten net dat extraatje mee te geven. Heb je alle eerdergenoemde informatie gelezen en besloten dat je een laptoptas van 13 inch of een andere afmeting wilt kopen? Neem dan gerust een kijkje tussen de bovenstaande opties.

Merk Sleevy

Bij Sleevy vind u de mooiste laptoptassen met leuke designs tegen scherpe prijzen. Daarnaast is de verzending ook gratis waardoor u alleen betaald voor een mooie Sleevy en niet voor de verzendkosten. Heeft u hulp nodig dan helpen wij u graag verder.